Pensionister Arrangementer

60 kolleger fra fraktion 4 i Aveny-teatret

Dscn1303 3
Vores kulturelle samarbejde med skuespiller Flemming Jensen fortsætter. Til en forpremiere på The Mini Musical, 'Mig og Ulf' blev vi tilbudt billetter til en flad 50-er – billigt, når man betænker at vi grinede alvorligt op til hele halvfjerds gange...

Amalie Fjeldmose, som et lysende ungt talent og Flemming Jensen som et brilliant gammelt talent førte forsamlingen hen over generations- og samfundskløften i et frodigt og farverigt collagetæppe.

Gamle Flemming belærer unge Amalie om på korrekt vis at komme ind i en forretning for at købe sig en ternet hat – og det tager tid !!!

Amalie får til gengæld Flemming til at tabe pusten, da han kommer ind i hendes forretning for at købe én (1) banan – og bliver mødt med automatbemærkningen : De er nu no 3 i køen, vil De mens de venter....... De er nu nummer 2 i køen..Ønsker De at betale med kort eller mobil-pay? Kontanter ? nej det bruger vi ikke...

Det gamle nummer – 'Der sidder 4 mand på en tømmerflåde'...En tømmerflåde, hvad er det for noget, siger Amalie – kunne det  ikke lige så godt være en gummibåd, insisterer hun. Afbrydelser i et væk og kaos, der spolerer Flemmings historie.

Inger Støjberg - ' I ved hende af ikke etisk dansk (!) herkomst – fik mere end ét ord med på vejen..

Flemming flakser sig elegant gennem de 10 bud: 'Du må ikke ihjelslå – jamen hvorfor ofrer vi så milliarder på nogle dyre kampfly?.' 'Du må ikke stjæle – jamen folk i whiskybæltet slipper da meget godt fra det?'....Gennemgangen og nedlæggelsen af buddene ender op med blot ét bud, men det får I ikke her – til gengæld en anbefaling: SE stykket !

Kierkegaard fortæller om, hvordan han i den syvende himmel fik lov til at ønske, og i stedet for ungdom, skønhed, magt, et langt liv eller den skønneste pige – ønskede han sig, at han altid måtte have latteren på sin side.

Jeg må sige, at stykket 'Mig og Ulf' på bedste vis lever op til denne ambition.

Tak for det !!!

Finn Gunst.

PS. Efter premieredage 1.-3.2. på Aveny-teatret -  turnérer Jensen og Fjeldmose rundt i Dronningeriget – blandt andet til Tåstrup Teater & Musikhus 11.2. og Baltoppen 15.2.

Dscn1292 3